Toegangskaarten

Kaartverkoop is verplaatst naar 21 augustus a.s.:

We weten nu nog niet wat in september de regels zijn voor toegang tot concerten. Het aantal plaatsen in de zaal is beperkt door de coronaregels. Niets is zeker, midden augustus kunnen de coronaregels t.a.v. horeca en zalen weer veranderen. Om deze reden is de start van de verkoop van toegangsbewijzen van 2 augustus verplaatst naar 21 augustus, vanaf 11.00 uur op deze website.

Na overleg met de gemeente gaan we er nu nog van uit dat de 1,5 meter afstand in de zaal niet van toepassing is, maar onder de volgende voorwaarden:

  1. Controle aan de ingang van de zaal met uw coronatoegangsbewijs via de QR-code op uw smartphone of een afdruk van de QR-code daarvan op papier, tegelijk met een identiteitskaart, rijbewijs of paspoort. Zonder coronatoegangsbewijs mogen wij u helaas niet toelaten. 
  2. Tevoren reservering van toegangskaarten op naam, via deze website.

Prijs van een toegangskaart voor het concert van Mr. Boogie Woogie & The Blisters is € 10,50.

Vanaf 21 augustus 11.00 uur kunt u hier de plaatsen reserveren en betalen. 

betaalapp

Hoe kunt u uw coronatoegangsbewijs verkrijgen:

  • Download de CoronaCheck-app.
    CoronaCheck werkt op iOS en Android-telefoons vanaf Android 6 en iOS 12 (iPhone 5s en nieuwer). De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store en de Google Play Store.
  • Of print een papieren coronabewijs via CoronaCheck.nl
    Heeft u geen smartphone? Of wilt u uw coronabewijs liever op papier? Of gaat u naar een activiteit met mensen zonder app? Dan kunt u het  coronabewijs voor uzelf of de kinderen ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl. U kunt in de app maximaal 1 coronabewijs per persoon laten zien. 

Lukt het maken van een coronabewijs niet? Bijvoorbeeld omdat u geen smartphone of printer heeft? Lees de informatie over praktische problemen en oplossingen voor het coronabewijs.

Webmaster: Jaap Veneman